Watersport outlet shop en boot-recyclage partner voor havens, overheden en particulieren.   
BOOTKRINGLOOP RECYCLAGE-OUTLET STRATEGISCH TERUG NAAR BERGEN OP ZOOM 

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. Centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen is onze maritieme groothandel met bijbehorende recyclage-outlet op een haar na op volle sterkte actief

In de afgelopen maanden hebben wij zo veel mogelijk getracht ons assortiment zo compleet en aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze trouwe Nederlandse en Belgische afnemers. Het verhuizen naar de nieuwe grotere locatie in Bergen op Zoom was een hele klus maar wij zijn trots op het resultaat. Het aanbod is nu nog overzichtelijker en een van de laatste fundamentele schakels in ons recyclingproces. Onze werkwijze blijft als voorheen - we zijn geen publieke winkel met vaste openingstijden en derhalve enkel OP AFSPRAAK te bezoeken. Bent u particulier en wilt u ook gebruik maken van onze outlet-aanbiedingen is dat enkel mogelijk als u onderdeel uitmaakt van het BOOTKRINGLOOP watersport verkoop groep netwerk. 


Aanmelden kunt u door te klikken op deze FACEBOOK link of via een kort BERICHT naar onze administratie.  Deelname is gratis en verplicht u tot helemaal niets.ONVRIJWILLIGE VERWIJDERING NA VOORAANKONDIGING

Heeft u van ons, in opdracht van uw jachthaven of gemeente een schrijven ontvangen dan is het belangrijk dat u reageert binnen de in de brief gestelde termijn om verhoogde kosten van onvrijwillige verwijdering van het vaartuig te voorkomen. Neemt u hiervoor direct contact op per mail (klik op link)

  

U bent zeker niet de enige!

Een gemiddeld pleziervaartuig zal uiteindelijk na 30 tot 50 jaar op een punt zijn aanbeland dat het economisch niet meer interessant is om haar nog langer veilig of comfortabel in de vaart te houden. In Nederland en België spreekt men over aantallen van meer dan 50.000 schepen die inmiddels de status "end-of-life" hebben bereikt en her en der in havens, op terreinen of op onze vaarwegen langzaam wegkwijnen met soms grote gevolgen voor het milieu.  

"U kunt voorkomen dat u binnenkort wordt geconfronteerd met hoge bergings-, of milieuschade-kosten door vandaag nog contact op te nemen met onze service-desk".  

Wij adviseren u vrijblijvend hoe u zich op zorgeloos kunt ontdoen van uw in onbruik geraakte vaartuig. Niet alleen een rustgevend gevoel voor u maar ook helpt u hiermee onze kostbare natuur te beschermen.Bootkringloop beschikt over een goed logistiek netwerk en ontzorgt direct. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek vrijblijvend met ons de vele mogelijkheden. 

Ons bezoekadres: 


 

NAUTIMEX WATERSPORT BV / BOOTKRINGLOOP

Van Konijnenburgweg 44

 4612PL - BERGEN OP ZOOM (NB)

 

 

BEZOEK UITSLUITEND NA TELEFONISCHE AFSPRAAK 

via 0640 815600

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.00u en 24/7 via info@bootkringloop.nl