Watersport outlet shop en boot-recyclage partner voor havens, overheden en particulieren.   


Bootkringloop.nl is een onderdeel van Nautimex Watersport BV.

U kunt ons na telefonische afspraak bezoeken in Bergen op Zoom maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 17.00u en op zaterdag van 09.00u tot 13.00u. 


Info via 0640 815600 of vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

De handigste manier om contact met ons op te nemen, is via dit formulier.


DISCLAIMER 

De informatie zoals opgenomen op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden en vormen geen onderdeel van enige contractuele overeenkomst tussen Nautimex Watersport BV  en/of Bootkringloop en uzelf of derden. De op deze website verstrekte informatie kan niet worden beschouwd als een juridisch, financieel, technisch of ander professioneel advies of handvest. Derhalve dienen op grond van deze informatie geen handelingen te worden verricht zonder voorafgaand deskundig advies.

Wij hebben uiterste zorgvuldigheid betracht in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, maar kunnen u niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Nautimex Watersport BV aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan een van onze onze websites vragen of opmerkingen kunt u die richten aan info@nautimex.nl